Hauptmannswahl 2019

Ein neuer Hauptmann ist gewählt! Das Ausschussfest kann kommen. Günter Hoffmann wurde am 23. April zum neuen Hauptmann gewählt. Herzliche Glückwünsche dafür vom Musikverein 1832 Laubach e.V..

Während der Stimmenauszählung unterhielten wir die Männer der Ausschussgesellschaft mit zahlreichen Stücken. Anschließend ging es mit Marschmusik durch Laubach zum letztjährigen Hauptmann und diesjährigen Major Hartmut Schmidt, dem abschließend zu seiner Amtszeit ein Ständchen gespielt wurde. Nach ein bis zwei Kaltgetränken marschierte der Zug weiter zu Günter Hoffmann, dem ebenfalls ein Ständchen gewidmet wurde. Somit ist die diesjährige „Ausschusssaison“ eröffnet.

1. I think this is among the most important
    info for me. And i’m glad reading your article.
    But should remark on some general things, The site style is great,
    the articles is really excellent : D. Good job, cheers

2. Hi, i think that i saw you visited my website so i
    came to “return the favor”.I am trying to find things
    to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

3. I have learn some excellent stuff here. Definitely worth bookmarking
    for revisiting. I surprise how much attempt you set to make any such magnificent informative website.

4. Hey there! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me.
    Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

5. Thank you, I have just been looking for information about this subject for
    a long time and yours is the best I have came upon till now.
    However, what in regards to the conclusion? Are you sure concerning the supply?
    0mniartist asmr